Biografie van Alexander

Biografie van Alexander, Hispano-Romeinse gladiator (VIII)

Hallo nogmaals iedereen, mijn gladiatoren, excuseer me nogmaals dat ik zo lang heb moeten schrijven, maar je kent de drukte die ik heb met mijn nieuwe merk in kleding, supplementen, sportschool etc., maar het belangrijkste is, hier ben ik weer. In de laatste biografie vertelde ik je iets over mijn leven in de kazerne, want laten we het verhaal voortzetten:

Zoals ik al zei, bodybuilding heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd. In mijn kazerne was een bodybuilder-jongen en als je zag wat de jongen at (gekookte eieren), zul je zien wat hij deed:
Op een dag, tijdens het schoonmaken van de douches van de nieuwe faciliteiten die de rekruten conditioneerden na het vloeken van de vlag, merkte ik dat er een watertemperatuurregelaar was (perfect om te koken lol) en als ik in de kazerne moest blijven om de reden dat Outside (sommige keuken service) waarvan er veel in mijn bedrijf werden gemaakt, nam ik eieren van een burgerkok die daar was, gaf me en gaf me wat ik vroeg. De bodybuildingtijdschriften waren cool, hij zei dat hij niet trainde omdat ze hem hadden verteld dat als hij ermee zou stoppen hij dik zou worden en zijn vlees zou vallen (dit zal voor velen klinken), die zin was destijds mythisch, en ik denk dat ik zelfs vandaag nog blijf luisteren.

http://3.bp.blogspot.com/-Luu7wAdQSEA/USYMiXJnWnI/AAAAAAAAAfA/yNB4op8EVrs/s1600/IMG-20130221-WA0002.jpg

Ik, ik nam het eten heel serieus, je kunt me geloven, ik nam mijn lunchboxen toen ik de oudere metgezel zag met zijn etenswaren plus wat hij in de tijdschriften zag, en ik leerde mezelf ook witte rijst, pasta, aardappel te maken. .. dingen die iedereen weet, maar dat ik, zoals mijn moeder alles met me deed, er een tijd kwam dat hij tegen me zei, waarom at hij zo? dat om de maaltijden zo flauw te maken, als ze het beter voor mij maakte. Ik vertrouwde haar maaltijden niet, ik nam het serieus, alsof het mijn eigen eten was “religie” en voor mij is het.

LEZEN  Musculation Course - vijf noodzakelijke tips

Het viel me op dat “mama” toen ik het deed smaakte het rijker, smaakvoller, zei ze “Nee” maar wauw! Ik ving haar claaaaro die een beetje olie, zout en wat specerijen inschonk … zoals elke moeder en meer in die jaren denken ze en zouden ze denken dat ze me niet te eten geeft. Het is dat ik, zie je, toen ik met verlof was en thuis sliep als veteraan, toen ik de volgende dag terugkeerde, ging ik met mijn rugzak naar boven (gegrilde kip, gekookte tong, pasta, rijst, aardappel …) we gaan een arsenaal. Godzijdank dat ze in die jaren iets begonnen te halen “ijzig” type dat is niet zoals nu je naar de “mercadona” en er is alles voor ons. Ik ben gaan denken dat de eigenaar een bodybuilder is, hij of hij houdt van onze sport.
Met de rugzak zoals ik al eerder zei, lukte het me om de dagen dat ik moest blijven en wat ik niet als eieren had, daar te komen (vergeet niet te koken). Toen, tijdens de training, zocht ik het leven zo goed als ik kon, soms moest ik meer dan een paar dagen in afzondering doorbrengen omdat het op zijn eigen manier een gevangenis is, ja, je kunt een plek niet betreden met vrijheid om te vertrekken en binnen te gaan (een gevangenis voor mij).

Hoe dan ook, toen ik het kon binnensluipen “koel” officieren # 39; sportschool en zo niet ook, want ik vond een as waaraan ik het gewicht van enkele betonblokken die ik in de werkplaats vond, optelde en nam het mee naar de sportschool met toestemming van de officier die een hobby had. Wat ik niet begreep, was waarom ik de bodybuilder-jongen nooit zag in deze sportscholen die ik gebruikte toen ik in de kazerne bleef …… Ik zal je vertellen of ik hem weer zag of niet … tot de volgende gladiatoren !! 

LEZEN  Katabolisme en anabolisme bij spierontwikkeling