Raspberry ketonen - zijn ze goed voor gewichtsverlies

Raspberry ketonen – zijn ze goed voor gewichtsverlies

Als je wilt afvallen, ben je niet de enige. Het probleem is dat conventionele methoden voor vetverlies of calorieverlies zo moeilijk zijn dat naar schatting 85% van de mensen hier niet in slaagt. Maar maak je geen zorgen, je hoeft geen deel uit te maken van die cijfers. Gelukkig zijn er elke dag meer en betere opties zoals framboos ketonen.

Raspberry ketonen zouden ervoor zorgen dat vet in de cellen effectiever wordt afgebroken, waardoor je lichaam sneller vet verliest. Adiponectin-niveaus wordt ook beweerd toenemen . Adiponectin is een hormoon dat direct werkt bij de regulering van de stofwisseling.

Algemener, framboos ketonen zijn de verbindingen die frambozen hun kenmerkende geur geven. Sommige mensen (en hun studies) beweren echter dat het ook gezondheid biedt voordelen , inclusief gewichtsverlies voordelen .

Framboos keton supplementen zijn populair geworden in de gezonde voedingswereld als hulpmiddel bij het afvallen. Lees verder terwijl we het hebben over de gebruik van framboos ketonen evenals andere functies.

Maakt gebruik van framboos ketonen

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-1.jpg

Fabrikanten van gezonde voeding en supplementen beweren dat frambozenketonen dat kunnen verbeter gezondheid , maar het onderzoek achter deze gezondheidsclaims blijft beperkt.

Hieronder gaan we enkele mogelijke toepassingen van framboos ketonen bespreken en de wetenschap achter elk gebruik uitleggen.

Gewichtsverlies

Sommige mensen zijn van mening dat framboos ketonen helpen bij het afvallen. Volgens de website www.cetonadeframbuesa.net/  ” deze chemische stof heeft de eigenschap om de spiermassa te vergroten, dus het kan geschikt zijn voor mensen die bodybuilding beoefenen, omdat het de stofwisseling versnelt en veroorzaakt een thermogeen effect .” Dit betekent dat de lichaamstemperatuur stijgt , waardoor ook de hoeveelheid verbrande calorieën wordt verhoogd. Wat het mogelijk maakt om meer vet te verwijderen.

LEZEN  Scouts bereiden 60 jaar bodybuilding voor

Andere gebruiken

Er is ook veel gepraat over de eigenschappen van framboos ketonen voor:

  • Leverziekte . De resultaten van een Dierstudie uit 2012 suggereren dat framboos ketonen het risico op deze ziekte konden verminderen bij knaagdieren die in de bovengenoemde studies een vetrijk dieet volgden.
  • Ontsteking . Het eten van frambozen kan chronische ontstekingen helpen verminderen, wat volgens experts een rol speelt bij de ontwikkeling van talrijke gezondheidsproblemen.
  • Schoonheid . Het aanbrengen van framboos keton vloeistof op de hoofdhuid stimuleert de groei en stopt de val.

Bijwerkingen

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-2.jpg

Sommige resultaten in onderzoeken naar ketonen kunnen net als andere voedingssupplementen bijwerkingen veroorzaken. Deze kunnen zijn: slapeloosheid of hoge bloeddruk.

Mensen die overwegen om framboos ketonen te gebruiken, zouden dat moeten doen raadpleeg eerst een arts . Het is vooral belangrijk om met een arts te praten voordat u framboos ketonen inneemt, vooral voor mensen die:

  • Heb een medische aandoening
  • Ze nemen medicijnen op recept
  • Neem kruidensupplementen
  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten vooral sceptisch zijn over ketonen.

Kinderen mogen geen supplementen gebruiken om af te vallen.⚠

Dosis

Mensen die ketonen in lagere doses willen proberen dan gewone voedingssupplementen, kunnen het proberen grote hoeveelheden frambozen eten. Verse frambozen bevatten ketonen in hun natuurlijke staat, geen synthetische ketonen. Ze zijn ook over het algemeen veilig, hoewel het eten van grote hoeveelheden fruit bij sommige mensen diarree of andere maagaandoeningen kan veroorzaken.