Schwarzenegger

Schwarzenegger: Trump is een terminator, hij wil vooruitgang en toekomst beëindigen

Schwarzenegger: “Trump is een Terminator, hij wil vooruitgang en toekomst beëindigen”

De acteur, zakenman, bodybuilder en voormalig Republikeinse gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, bevestigt dat Donald Trump “is een Terminator” omdat hij, volgens een interview met Efe, de milieuwetten van die Noord-Amerikaanse staat wil beëindigen en “een einde maken aan alle vooruitgang en met enige hoop voor de toekomst ”.

De acteur is in Barcelona (Noordoost-Spanje) voor de Arnold Classic Europe, een bodybuilding- en fitnesskampioenschap dat dit weekend plaatsvindt.

Schwarzenegger is een fervent verdediger van het milieu en verwijt wereldleiders hun gebrek aan “wil en lef” om de huidige klimaatcrisis het hoofd te bieden.
Ondanks zijn republikeinse affiliatie bekritiseert Schwarzenegger (Thal, Oostenrijk, 1947) sterk Trump, die onlangs een federale vergunning heeft ingetrokken die Californië toestond zijn eigen normen te hanteren tegen vervuilende emissies: “We moeten er zo snel mogelijk vanaf komen ”, Zin.

“Wat hij doet is crimineel!” Roept Schwarzenegger op, die niet alleen spijt heeft van het besluit van Trump # 39; om Californië te dwingen de vervuilingsgrenzen te verlagen, maar ook kritiek heeft op het federale milieubeleid: “Het schrapt de milieuwetgeving en milieuwetten die door de vorige presidenten waren goedgekeurd ”.

De voormalige gouverneur zegt dat California # 39; s “strenge milieuwetten”, die de uitstoot van vervuilende gassen hebben verminderd en hernieuwbare energie hebben gestimuleerd, zijn een “voorbeeld van succes” voor iedereen.

Zij is van mening dat zij niet onverenigbaar zijn met economische groei, aangezien momenteel de staat alleen de vijfde wereldmacht is, na de Verenigde Staten, China, Japan en Duitsland.

LEZEN  Katabolisme en anabolisme bij spierontwikkeling

“Ze politiseren het probleem door te zeggen dat het een kwestie is van links of rechts. Dat is onzin ”, verwijt de acteur, die de mobilisaties prijst ten gunste van het klimaat van jongeren van over de hele wereld, die, voorspelt hij, zal lijden“ de vele fouten die nu worden gemaakt ”.

“De oude mannen die dit probleem hebben veroorzaakt, zullen over 30 of 40 jaar sterven, maar deze kinderen zullen een verpeste planeet erven,” benadrukt hij.

De voormalige gouverneur is zeer kritisch over de wereldleiders omdat hij niet heeft gehandeld “echte ambtenaren” en “niks doen”hoewel “de bevolking vraagt ​​om maatregelen tegen vervuiling.”

Volgens Schwarzenegger, de politici “zitten vast in hun ideologieën, ze liegen, ze komen hun beloften niet na, ze bedriegen en ze zuigen de oliemaatschappijen.”

Naast het promoten van de Arnold Classic Europe, heeft Schwarzenegger zijn nieuwste film gepromoot “Terminator: Dark Destiny” in Barcelona, ​​het zesde deel in deze fictieve serie over mensachtige androïden die zijn geprogrammeerd om mensen te doden.

“Ik ben erg trots op haar, ik denk dat we fantastisch werk hebben geleverd,” onderstreept hij over zijn nieuwe film.

De voormalige gouverneur heeft zijn liefde voor Barcelona en Spanje, waar dit sportevenement al negen jaar wordt gehouden, erkend en verzekert dat hij dat zou doen “liefde” nog een film hier.

“Ik heb er al een gedaan in de jaren tachtig, # 39; Conan the Barbarian # 39 ;, maar het zou geweldig zijn om er nog een te doen. De locaties zijn fantastisch, ze hebben veel te bieden ”, merkt de populaire acteur op.

LEZEN  Paz Padilla breekt los met Pablo Motos

Ter verdediging van een “gezonde planeet”, beweert de acteur van hem “fitness beweging”, die hij een paar dagen naar Barcelona heeft genomen om gezonde gewoonten te promoten en de inclusiviteit van sport te claimen.

“Bij bodybuilding en gewichtheffen weegt een last hetzelfde, of je nu rijk of arm bent, jong of oud, moslim, katholiek of joods; het is het goede aan sport, iedereen is gelijk ”, besluit hij. EFE