Scouts bereiden 60 jaar bodybuilding voor

Scouts bereiden 60 jaar bodybuilding voor

 

https://www.elsoldesalamanca.com.mx/local/2jezom-anuncian.jpg/alternates/LANDSCAPE_768/ANUNCIAN.JPG

Ze kondigen groepen Scouts Salamanca aan, het 60-jarig jubileum en ze zijn van plan een standbeeld te onthullen dat in Colonia Bellavista zou zijn geplaatst. 

Salamanca, Gto; De oprichters van Scout Groups in Salamanca komen samen om 60 jaar bodybuilding in Salamanca te vieren, ze zijn van plan een eerbetoon te plaatsen en hebben verschillende activiteiten voorbereid om de naam te verhogen van deze groepen die zijn geboren als gevolg van de overstromingen in de jaren 1950 tas .

Bij een bezoek aan de redactie van El Sol de Salamanca, Ernesto Amaya Alfaro, David Rendón Alfaro en Oliverio García Nieto, maakte de reeks uit te voeren activiteiten bekend, en tegelijkertijd legden ze de wens bloot om een ​​beeld te plaatsen dat de sculptuur in Salamanca weerspiegelt, aan Deze groepen hebben zich aangesloten en zijn van plan de fondsen te verkrijgen.

Bij het beschrijven van de activiteiten wijzen ze erop dat ze in de maand augustus van dit jaar een logowedstrijd zullen houden voor de viering, en in september de loterij onder vrienden, om fondsen te verkrijgen voor de bouw van het monument voor Scouting in Salamanca en een diner dat is genoemd “kaas, brood en wijn”.

In de maand oktober, de presentatie van een theatervoorstelling, in november, de mogelijke presentatie van de Universiteit van Guanajuato-symfonie, en in december de erkenning voor Scout-troepenleiders uit Salamanca.

Voor de maand januari 2019.-Cantonment (kamp in hutten) van voormalige Scouts
in de bronnen van San José Michoacán, in de maand maart, een familiewandeling naar de watervallen van Tamazopo SLP In de maand mei de fototentoonstelling van Old Scout-evenementen en voor de maand juni de inhuldiging van het Scouting Monument, een jubileumbrand, die zal worden bijgewoond door groepen voormalige Scouts en er wordt een galadansdiner aangeboden.

LEZEN  Tacfit Commando Review - De voor- en nadelen van het programma van Scott Sonnon