Spieren en meer

Spieren en meer! De voedingsblog die het meest opvalt op het net!

Welkom bij Muscle And More! De voedingsblog die het meest opvalt op het net!

Wij zijn een blog die mensen wil helpen en informeren die hun imago willen veranderen. Aantonen dat het handhaven van een gezond leven niet moeilijk is. Momenteel en vanwege het dagelijkse levensritme kunnen we ons niet altijd concentreren op het goed doen van dingen, met MusculoYmás … dit is voorbij! Volg ons advies en zorg voor jezelf als nooit tevoren!

Weet je wat je moet eten na de training?

Veel amateurs in de bodybuilding wereld hebben een slechte gewoonte of onwetendheid om geen eten te eten na hun trainingssessie. 

http://2.bp.blogspot.com/-ptzzkx1bzQw/TzUsjUbSkwI/AAAAAAAAAAAeQ/cnXToGc4YC0/s200/manzana-post-entreno.jpgVelen van jullie denken misschien: ” Ik heb al een eiwitshake als voedingssubstituut na de training . “

Maar heb je het echt nodig Weet je welk giftig afval je door je lever filtert? Hoe weet je dat je niet meer prioriteit geeft aan suppletie dan aan eten? Dit zijn vragen die naar mijn ervaring de meeste supporters van deze sport niet kennen. Om onze suppletie 100% te laten werken, moeten we eerst op natuurlijke wijze al onze voedingsbehoeften corrigeren en bevredigen. Alleen op deze manier halen we het maximale uit onze sportaanvulling.

Laten we ons nu een wereld voorstellen zonder suppletie. Waar onze bijdrage bij het opbouwen van een gespierd lichaam afhangt van een correct dieet, voldoende training en de rest die nodig is om te herstellen. Drie essentiële factoren voor spierontwikkeling. 

We moeten rekening houden met de verplichting om correct te eten aan het einde van onze sportbeoefening. Ons herstel en spiergroei zullen ervan afhangen.

Tijdens het trainen krijgen onze spiervezels door de inspanning kleine micro-breukjes. Die moeten dan worden hersteld voor hun latere toename van de spieromvang.

LEZEN  Scouts bereiden 60 jaar bodybuilding voor

Als het ons doel is om een ​​lichaam te bereiken dat gevormd, verzorgd, hard, symmetrisch en met hoogwaardige spiermassa is, hebben of zijn we “gedwongen” om het goed te doen en zelf na te denken.

Laten we ons niet laten meeslepen door valse gymnastische messiassen die geloven dat ze de tien geboden van bezitten “word sterk.”

 

http://1.bp.blogspot.com/-19HQQqrZakQ/TzUs1jMo5jI/AAAAAAAAAAg/wLFGdpgqa58/s320/Alimentacion+Post+Entrenamiento.jpg

Laten we # 39; s valse straatonderwerpen stoppen en de dingen correct en met kennis doen.

http://1.bp.blogspot.com/-znwwU2v4s14/TzUtH9TgmZI/AAAAAAAAAeo/DDDVmchAdZ4/s320/post-entreno2.jpgWanneer we trainen gaat ons lichaam erin katabolisme dat wil zeggen, de energiereserves worden leeggemaakt, de spiervezels worden vernietigd en we verliezen ook water. Eten na training is belangrijk, omdat ons lichaam ontvankelijker is voor het verzamelen en opslaan van energie voor het herstelproces.

Het is raadzaam om na de training niet meer dan anderhalf uur te eten , want tot die tijd wordt het gewaardeerd dat het lichaam voedingsstoffen sneller opneemt. Daarom voelen we bij veel gelegenheden, vooral als de training intensief is geweest, een brutaal gevoel van honger, omdat ons lichaam ons uitschreeuwt om de energietanks te vullen, en dat is het moment waarop het ze het beste zal assimileren.

De eetmomenten na de training zal inhouden dat we meer energie tot onze beschikking hebben als we naar de volgende training gaan en om eerder te herstellen fundamenteel als we op zoek zijn is prestatie. We zullen ook de periode van vermoeidheid verkorten waarin we ons erg moe voelen na de training. Deposito’s van glycogeen en opstelling van aminozuren in de bloed zal de sleutel zijn tot beter herstel, dat beter wordt als we plan ons dieet na de training.

LEZEN  De voeding van de atleet en het belang ervan

Het voedsel dat je na de training moet eten, is afhankelijk van wat we hebben gedaan: cardiovasculair, gewichten, teamsporten, bodybuilding … maar je mag het goede niet missen hydratatie gebaseerd op water, eiwitrijk voedsel zoals als vlees, tonijn of kalkoen en voedsel rijk aan koolhydraten zoals brood of pasta. Vooral als we cardiovasculair hebben gedaan, moeten we er ook voor zorgen antioxidanten , die we uit fruit, groenten of noten halen.

Met deze eenvoudige instructies kunnen we onze spiermassa op een correcte en natuurlijke manier vergroten. Het consumeren van voedingsstoffen en antioxidanten wanneer ons lichaam het nodig heeft, het bereiken van ons gewenste lichaam is een kwestie van tijd en toewijding.