Tacfit Commando Review - De voor- en nadelen van het programma van Scott Sonnon

Tacfit Commando Review – De voor- en nadelen van het programma van Scott Sonnon

Tacfit Commando Review – De voor- en nadelen van het programma van Scott Sonnon # 39;

Tacfit Commando van Scott Sonnon is een geliefd trainingsprogramma voor lichaamsgewicht. In deze Tacfit Commando-recensie zullen we deze show bekijken en zien wat de voor- en nadelen van het product van Scott Sonnon # 39 zijn.

Tacfit Commando Overzicht – Wat is het precies?

Het Tacfit Commando Body Weight Training Program is een zeer innovatief systeem dat is ontwikkeld door een van ’s werelds meest erkende gezondheidsexperts, Scott Sonnon. In plaats van zich te concentreren op het esthetische deel van bodybuilding dat alleen dient om het uiterlijk te verbeteren, maar niet de huidige conditie van het lichaam, werkt Scott Sonnon aan het ontwikkelen van oefeningen die de bewegingsvrijheid kunnen vergroten en tegelijkertijd de functionele kracht kunnen vergroten. .

Scott Sonnon biedt twee versies voor zijn Tacfit-opdrachtprogramma: het basispakket en het luxe pakket. Samengevat zijn hier de componenten van elk pakket:

Het basispakket omvat:

1. Beknopt mandaathandboek

2. De doelkalender

3. Informatieve didactische bibliotheek van het doel van de film

4. Oplossinghersteltechnieken uit de exclusieve videoclipserie van Ops

Het Deluxe-pakket omvat:

1. Follow-up missiesimulatiefilms

2. Snel herstel en ademhalingsgeheimen van spec-operaties

3. Het tactische voorbereidingsdieetplan

4. Het Warriors Recipe eBook

5. Downloadbare dvd “in het veld”

Laten we nu eens praten over enkele van de professionals en nadelen van dit programma:

LEZEN  Laten we de basisprincipes van bodybuilders kennen

Tacfit Commando Overzicht – De voor- en nadelen

De professionals

Het kost maar weinig tijd

Bij Tacfit Commando heb je maar ongeveer 30 minuten van je tijd nodig om te sporten. Soldaten hebben niet veel tijd om te ontspannen, ze hebben strikte schema’s om te volgen, dus 30 minuten per dag is alles wat je nodig hebt.

Kan overal worden gedaan zonder speciale apparatuur

Bij Tacfit Commando is het niet nodig om apparatuur te gebruiken om de voordelen van dit programma te maximaliseren.

Uitgebreid programma van een fitnessexpert

Het lijdt geen twijfel dat Scott Sonnon een expert in het veld is. Scott is om de hoek geweest en heeft talloze militaire eenheden getraind om zich voor te bereiden op gevechten. Je moet een expert zijn om de belangrijkste eenheden van het Israëlische leger te trainen en de man is niet eens een Israëliër, wat hem nog ongelooflijker maakt.

Volledige 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Het programma wordt ondersteund door een geld-terug-garantie van 60 dagen, en als u niet helemaal tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

De nadelen

Enkele harde oefeningen

Sommige oefeningen in het Scott Sonnon-programma zijn erg moeilijk uit te voeren. Het kan zijn dat u sommige ervan moeilijk kunt herhalen. Het kost tijd om in het ritme van deze show te komen, dus houd daar rekening mee wanneer je het krijgt en neem de tijd.

Niet voor “model-” doeleinden

Deze training richt zich op de reeks lichaamsgewichttrainingssystemen, terwijl het belangrijkste doel is om de functionele kracht van uw lichaam te verkrijgen. Als je belangrijkste doel is om in een mum van tijd het gewenste vetverlies te krijgen of je lichaam op te bouwen als een mannelijk model, dan is dit programma niets voor jou. Het is niet echt een oplichterij, maar iets dat u moet weten.

LEZEN  Afvallen onmiddellijk: vet verliezen en spieren krijgen

Het Deluxe pakket is veel beter dan het basispakket

Het gedeelte Scott Sonnon Warriors-recepten en voedingsrichtlijnen is alleen beschikbaar in het Tacfit Commando Deluxe-pakket. Naar mijn mening hadden ze ook in het basispakket moeten worden opgenomen, omdat ze erg belangrijk zijn.

Tacfit Commando Overzicht – The Backside Line

In de basis is Scott Sonnon # 39; s Tacfit Commando een zeer compleet en uniek programma dat je zal helpen je lichaam en geest naar het niveau van elite-jagers, speciale operatiekrachten, zeehonden en undercover spionnen te brengen.

Onthoud echter dat dit programma niet geschikt is voor bodybuilders en dat het enige tijd kost om het onder de knie te krijgen. Ik hoop dat deze Tacfit Commando-recensie je behulpzaam is geweest, het allerbeste!